تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

امیرعبداللهیان: حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی از تروریست‌ها در تعارض با امنیت منطقه‌ است

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با عدنان محمود، سفیر سوریه گفت: تجمع عناصر تروریستی در بخش کوچکی از سوریه و حمایت‌های پنهان و آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی از آنها اقدامی غیر سازنده و در تعارض با امنیت منطقه‌ای است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خانه ملت، عدنان محمود سفیر سوریه در تهران با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیر کل بین الملل دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، گفت: سوریه در مسیر تقویت امنیت پایدار و حفظ تمامیت ارضی به خوبی عمل کرده است و جمهوری اسلامی ایران به حمایت‌های خود از سوریه تا دستیابی منطقه به صلح و امنیت و ایجاد ثبات پایدار در این کشور ادامه خواهد داد.

وی همچنین افزود: امیدواریم هر چه زودتر سفرهای سیاحتی و زیارتی اتباع دو کشور از سر گرفته شود.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیر کل بین‌الملل در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به افزایش درگیری‌ها در ادلب، بیان داشت: تجمع عناصر تروریستی در بخش کوچکی از سوریه و حمایت های پنهان و آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی از آنها اقدامی غیر سازنده و در تعارض با امنیت منطقه‌ای است.

عدنان محمود سفیر سوریه در تهران، تحولات به وقوع پیوسته در منطقه را به نفع ایران، سوریه و جبهه مقاومت دانست و از تلاش های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران در برقراری ثبات و امنیت در کشورش و منطقه قدردانی نمود.

 

سفیر سوریه در ادامه با اشاره به تحریم‌های اقتصادی ظالمانه آمریکا بر کشورش، اظهار داشت: موضع گیری‌های جمهوری اسلامی ایران در قبال این تحریم‌ها بیانگر ثبات و اقتدار آن است.

وی همچنین اقدامات و مواضع نامتقارن کشورهای اروپایی به ویژه پس از توقیف کشتی نفتکش ایرانی در جبل الطارق را سبب بی اعتمادی سایر کشورها به آنها دانست.

عدنان محمود در پایان افزایش روابط و همکاری های دو جانبه و ایجاد شیوه های نوین همکاری های اقتصادی بین دو کشور را برای مبارزه با جنگ اقتصادی موجود ضروری خواند.

منبع : فارس

ارسال نظر